ANIMATIESTUDIO

Treed binnen in de creatieve gaarkeuken van The Unemployed Chefs. Een Animatie, Film, Digital Arts en Concept collectief gevormd door de beste designers in het vak. Ooit hadden we een droom om chef-kok te worden, dat is niet gelukt dus toen zijn we maar iets anders gaan doen en dat pakte best goed uit. Je bevindt je in een van onze animatie keukens , met de smakelijkste creaties, die wij maken voor nationale en internationale opdrachtgevers. Wil je zien wat we nog meer bereiden? Check dan ons hele menu voor meer informatie of vraag vrijblijvend een prijsopgave aan en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen.

De voordelen
Elke opdracht een uniek designteam
Leveren totaalpakket van concept tot final video
Veel ervaring in binnen- en buitenland
Kleurrijk 2D & revolutionair 3D
info

SPECIAAL

Onze animaties beginnen met een concept. Dat ontstaat in een overleg. Welke boodschap moet worden verteld? En in welke stijl? Vervolgens schrijven we een script en schetsen we een storyboard en een moodboard. Ben je benieuwd naar de look-and-feel van de animatie? Dan sturen we je een proefanimatie toe.  Is het storyboard akkoord, dan begint de animatiefase. Tijdens het animeren houden we je op de hoogte van de vorderingen, zodat we samen tot het gewenste resultaat komen. Tot slot voegen we een voice-over, soundeffects en muziek toe en heb jij een film speciaal voor jou op maat!

CONTACT

ANIMATIESERIE

Hoe breng je oplichterstrucs uniek in beeld? Het Avrotros-programma Opgelicht schakelde het team van The Unemployed Chefs in. Met de animatieserie De Truc houden we kijkers elke week aan het eind van de uitzending op het puntje van hun stoel. Edo Draaijer, Bas Tular en tekstschrijver Luuk Talens creëerden animatiefilms die niet alleen informatief, maar ook spannend zijn.  Unieke animaties met mooie geluidseffecten, originele muziek en een sterk verhaal maken de animaties tot een volwaardige film van amper een minuut.

MEER
animatiestudio forest drapery hardware
animatiestudio Ouwehands dierenpark
animatiestudio lg
animatiestudio npo2

MANIEREN

Het laten maken van een animatie kan op allerlei manieren. Daardoor is het onmogelijk om een vaste prijs op te geven. Zo is de prijs afhankelijk van de lengte van de animatie en of het om een 2D of 3D-animatie gaat. Zijn er allemaal extra opties als een scriptschrijver, audiobewerker en voice-over bij te boeken. Met de prijsberekening van een animatie, pakken we de beginprijs en vul jij het aan met de opties die voor jou nodig zijn. Handig en overzichtelijk en met de voordelen van TUC natuurlijk alles onder 1 dak!

INFORMATIE

TECHNIEKEN

Bij het maken van een animatie komen verschillende expertises kijken. Denk aan programmeren, animeren, tekstschrijven, 3D-character design & modelling, sketches en visual development. Ons team bundelt zijn krachten met professionele freelancers. Daardoor kunnen we verschillende animatietechnieken combineren, zoals 2D, 3D en live-action en kunnen we een boodschap zowel visueel als tekstueel krachtig overbrengen. Bij ons krijgt u het hele pakket. Van het eerste overleg tot het afmixen van de animatie.

GEÏNTERESSEERD
animatiestudio fujitsu evides
animatiestudio week van het luisterboek
animatiestudio provincie overijssel
animatiestudio friss

ANIMATIE

Wil jij jouw boodschap krachtig en creatief overbrengen op je klant of doelgroep. Laat een animatie op maat ontwikkelen door de creatieve animatiestudio The Unemployed Chefs. Deel jouw wensen en strategische doelen met ons en we kijken direct hoe we die kunnen waarmaken met een prachtige animatie. Neem contact op met de studio en we helpen je direct verder!

CONTACT

MEER

Nog meer animaties bekijken?! Wij hebben verschillende sites met ons werk van budget animatie tot high end! Laat je verrassen en bekijk al ons werk en bel ons gerust voor een offerte op maat!

MEER

VRAAG

CONTACT

MAIL

APP

BEL

+31(0)6 25 172 696

VOLG

HQ