ANIMATIE
STUDIO NEDERLAND

Voor een succesvol sterrenrestaurant heb je iedere chef nodig. Hetzelfde geldt voor een animatiestudio. Onze animatiestudio Nederland bestaat uit een team creatieve specialisten verspreid over het land. Digital artists, animators, grafisch vormgevers, audiospecialisten en copywriters slaan de handen ineen om de mooiste creaties te maken voor onze opdrachtgevers. Groot en klein, nationaal en internationaal. Met de mogelijkheden van een grote animatiestudio en de flexibiliteit van een klein team.

De voordelen
Elke opdracht een uniek designteam
Leveren totaalpakket van concept tot final video
Veel ervaring in binnen- en buitenland
Kleurrijk 2D & revolutionair 3D
info
3d winterlandschap voor Forest
3d animatie rotsen met meeuwen voor ouwehands
3d animatie kwallen voor lg
3d koptelefoon radio2

animatie zonder grens

The Unemployed Chefs (TUC) is een internationale animatiestudio die zijn gelijke niet kent. Als creatief collectief verzamelen wij precies het team dat past bij de wensen van jou als opdrachtgever. Van conceptontwikkelaars en copywriters die jouw idee helpen verscherpen, tot digital artists en animatoren die vernieuwende visuele inzichten kunnen toevoegen. Door deze flexibiliteit zijn we altijd in staat jou te bieden wat je nodig hebt en het maximale uit iedere animatie te halen.

CONTACT

leg de lat hoog

Als ontwerpers die opgroeiden met het werk van Disney, Pixar en Dreamworks leggen The Unemployed Chefs de lat hoog. We verzamelden een team dat werk creëert van internationale kwaliteit. Origineel en vakkundig, met veel oog voor storytelling en beleving. Dat leidt tot animaties die jou onderscheiden van de massa en je boodschap in het middelpunt van de belangstelling zetten. Door deze instelling hebben we als collectief mogen werken voor opdrachtgevers uit Dubai, New York, Londen.

MEER

weetjes

Wij werken anders dan anderen. Elke aanvraag een nieuw samengesteld designteam. Hoe dat werkt? Als een animatie aanvraag bij ons binnenkomt bekijken we wat de wensen van jou als opdrachtgever zijn. Vervolgens wordt naar het project gekeken en wat er voor vaardigheden nodig zijn om dit tot een succes te maken. Dus scriptschrijver. 3D modeller, animator(s), regie, audio en wellicht voice-over. Dit regelen wij binnen ons netwerk allemaal zelf. Waardoor jij daar geen omkijken meer naar hebt. De beste professionals voor jouw project. Script en concept worden door de vaste basis uitgewerkt. Jij als opdrachtgever hebt in communicatie dan ook maar te maken met 1 of 2 contactpersonen. Overzichtelijk en handig. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan

Jazeker! Wij bieden de keuze tussen 2D animatie, wat veelal vectorbased, cartoony en getekend oogt. Of ruimtelijke 3D animatie die realistisch en met heel veel detail wordt gecreëerd. Welke optie beter bij jou past kunnen we aan de hand van een gesprek of inzage in jouw ideeën samen beslissen. De mogelijkheden zijn voor zowel 2D en 3D zeer uitgebreid. Doorloop tijd verschilt wel en is voor 2D beduidend korter dan voor 3D. Ook liggen de kosten voor 2D lager dan voor 3D. Bekijk op onze animatie website voorbeelden van ons werk.

Dat kan! Er zijn opdrachtgevers die reeds een duidelijke visie of een geschreven script hebben. Dan gaan wij met dat script en jouw input aan de slag en vullen we dit dit optimaal in voor een mooie animatie. Maar er zijn ook bedrijven of merken die wel een idee hebben, maar verder niets concreets. Dan stappen wij in en bedenken een concept op maat. Vervolgens schrijven wij naar aanleiding van ons concept een script en wordt dmv. schetsen, storyboard (fullcolor) en moodboards het concept aan jou gepresenteerd. Helemaal gericht op jouw markt, bedrijf of product. Bekijk voorbeelden op onze website

Een animatie biedt de mogelijkheid alles te creëren wat je maar wilt vertellen en op de meest sensationele manier. Pratende cartoon poppetjes, shot die je onmogelijk zou kunnen filmen en fantasiewerelden, karakters en elementen. Met animatie breng je op spectaculaire manier jouw merk of product in beeld. Waar film zijn beperkingen kent geeft animatie in zowel 2D als 3D je alle vrijheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

animatie laten maken

Het laten maken van een animatie kan op allerlei manieren. Daardoor is het onmogelijk om een vaste prijs op te geven. Zo is de prijs afhankelijk van de lengte van de animatie en of het om een 2D of 3D-animatie gaat. Zijn er allemaal extra opties als een scriptschrijver, audiobewerker en voice-over bij te boeken. Met de prijsberekening van een animatie, pakken we de beginprijs en vul jij het aan met de opties die voor jou nodig zijn. Handig en overzichtelijk en met de voordelen van TUC natuurlijk alles onder 1 dak!

INFORMATIE

het hele pakket

Bij het maken van een animatie komen verschillende expertises kijken. Denk aan programmeren, animeren, tekstschrijven, 3D-character design & modelling, sketches en visual development. Ons team bundelt zijn krachten met professionele freelancers. Daardoor kunnen we verschillende animatietechnieken combineren, zoals 2D, 3D en live-action en kunnen we een boodschap zowel visueel als tekstueel krachtig overbrengen. Bij ons krijgt u het hele pakket. Van het eerste overleg tot het afmixen van de animatie.

GEÏNTERESSEERD
3d vliegend schip fujitsu
3d auto zwart wit luisterboek
3d animatie tracktor provincie overijssel
2d animatie roze auto voor friss

animatie studio nl

Wil jij jouw boodschap krachtig en creatief overbrengen op je klant of doelgroep. Laat een animatie op maat ontwikkelen door de creatieve animatiestudio The Unemployed Chefs. Deel jouw wensen en strategische doelen met ons en we kijken direct hoe we die kunnen waarmaken met een prachtige animatie. Neem contact op met de studio en we helpen je direct verder!

CONTACT

laat je verrassen

Nog meer animaties bekijken?! Wij hebben verschillende sites met ons werk van budget animatie tot high end! Laat je verrassen en bekijk al ons werk en bel ons gerust voor een offerte op maat!

MEER

VRAAG

CONTACT

MAIL

APP

BEL

+31(0)6 25 172 696

VOLG

HQ