ILLUSTRATIE STUDIO NEDERLAND

Treed binnen in De illustratie studio Nederland van The Unemployed Chefs. Een Animatie, Digital Arts, Film & Concept collectief dat samen de verrukkelijkste concepten bereidt. Je bevindt je nu in een van onze illustratie keukens met kleurrijke creaties en overheerlijke designs. Ooit hadden we de droom om chef-kok te worden maar toen dat niet lukte zijn we maar iets anders gaan doen en dat pakte best goed uit. Benieuwd naar wat er allemaal nog meer in onze keukens wordt bekokstoofd? Bekijk ons menu en laat je verrassen of bezoek de Main Kitchen en lees meer over onze skills, Chefs en job mogelijkheden. Tot ziens in onze keuken!

De voordelen
Elk concept de juiste illustrator
Veel ervaring nationaal en internationaal
Voor Kinderboek, krant, online of (product) campagnes
Digitaal in bestandsformaat en grootte naar keuze aangeleverd.
info
kwartet ontwerp voor witteveen + Bos
illustratie icoon design voor website Hebban
illustratie voor NS treinen
illustratie qmusic baywatch babes campagne

illustraties een must

Illustraties zijn  een must ter ondersteuning van een artikel in een krant of voor op het steeds groter wordende web. Wij maken als DE illustratie studio in Nederland met een grappige, scherpe of informatieve invalshoek, zoals ter ondersteuning van een informatief artikel of overheid gerelateerde zakelijke doeleinden. Naar aanleiding van jouw input wordt er samen een mooi idee bedacht, die wij dan in hoge resoutie haarfijn gaan uitwerken. Samenwerking is hierin het aller belangrijkste, zodat jij de mooist mogelijke plaat ontvangt

CONTACT

dat ene ontwerp

Of het nu gaat om een kinderboek of een pittige cartoon voor een magazine of krant. Je zoekt een prachtig ontwerp om jouw beurswand mee aan te kleden of illustraties ter ondersteuning van een belangrijk productieproces! Door heel veel ervaring en prachtige creatieve besprekingen met grote opdrachtgevers als Heineken, Pepsi, Unilever en McDonald’s kun je van onze illustratie studio altijd iets origineels verwachten. Wij pushen onszelf tot het uiterste om voor jou precies dat ene ontwerp te maken die past bij jouw aanvraag!

INFO

twee keer hetzelfde

Wij doen nooit twee keer hetzelfde! Vernieuwend en verrassend tekenen wij voor de grootste opdrachtgevers in Nederland maar ook ver over de grens..  Altijd met de hoogste kwaliteit worden platen van Dubai tot aan Paramaribo gestuurd! Wij werken volledig op projectbasis waardoor prijzen altijd duidelijk en overzichtelijk zijn Waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan en jij de mooist mogelijke illustratie ontvangt voor de beste prijs!

INFORMATIE

illustratie studio

Wij werken al jaren heel hard aan onze studio en zijn in een aantal jaren uitgegroeid tot een studio die verrast en altijd zijn deadlines haalt.. Dit hebben opdrachtgevers in binnen-en buitenland ook ontdekt en wij zijn zeer vereerd opdracht te mogen uitvoeren voor geïnteresseerden van over de hele wereld. Informeer ook gerust eens naar de mogelijkheden

GEÏNTERESSEERD

weetjes

Wij bieden veel verschillende stijlen. Gekeken naar jouw wensen en ideeën. Als collectief kunnen we honderden stijlen realiseren. En mocht dit niet binnen onze vaste basis te vinden zijn dan kijken wij in ons netwerk welke illustrator eventueel wel precies past bij jouw aanvraag. Hierdoor blijven we divers en kunnen we een breed scala aan tekenwerk aanbieden.

Je komt bij ons met een opdracht, idee of wens. Misschien breng je een kinderboek uit en zoek je de juiste illustrator om dat aan te kleden. Of wellicht werk je voor krant of magazine en wil je een treffende illustratie bij een artikel laten maken. Stuur ons alle info die jij hebt over jouw onderwerp. Vervolgens gaan wij met deze info aan de slag en ontvang je een schets. Na akkoord van deze schets wordt de plaat uitgewerkt. Als daar een uiteindelijke illustratie uitkomt kun je aan het einde nog een aanpassingsronde doen. Na de final plaat ontvang je deze digitaal in bestandsformaat naar keuze per mail. Voorbeelden vind je hier

Ja, onze illustraties zijn allemaal digitaal getekend. Dus met computer of Ipad. Vereiste is wel dat het 100% getekend is. Het voordeel van digitaal illustreren is onder andere de snelheid waarmee wij kunnen schakelen. Voor bijvoorbeeld kranten illustraties komt het werk meestal een dag voordat de plaat in de krant staat bij ons binnen. Snelheid en ook de vele mogelijkheden om snel aan te passen helpt dan enorm. Ook het feit dat de bron illustratie digitaal is en je dus geen kwaliteit verliest ( wat bij een scan van een traditionele illustratie wel het geval is) is een must. Een ander voordeel voor jou als geïnteresseerde is doordat we snel kunnen werken we de kosten ook schappelijk kunnen houden zonder op kwaliteit in te hoeven leveren. Interesse? Bekijk dan ons aanbod!

Vanzelfsprekend! Wij maken veel product illustratie werk. Van het daadwerkelijke design tot aan de print voor op het product of doos. Mocht je een dergelijke aanvraag hebben , laat ons dan jouw plan weten! We kunnen dan samen kijken wat de mooist mogelijke oplossing en uitvoering is voor jouw aanvraag. We kunnen in overleg ook zorgen dat jij het beeldrecht van de illustratie krijgt zodat je er mee kunt doen wat je wilt.

illustratie studio DHL express
illustratie voor boekcover van Harper Collins
Robot van de toekomst illustratie voor TNO
Illustratie mensen wachten op de trein in Staphorst voor AD

illustratie die verrast

Wil jij jouw doelgroep verrassen en een illustratie bieden die hen bijblijft? De TUC’s gaan graag voor je aan de slag! Deel jouw (ruwe) ideeën en wij creëren een onderscheidend concept met een bijzonder gedetailleerde uitwerking die zich perfect leent voor online én offline gebruik. Vraag direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact op en je weet direct wat wij voor je kunnen betekenen!

CONTACT

ontdek nog meer

Is een illustratie toch niet helemaal wat je zoekt of wil je misschien een karakter laten ontwerpen voor jouw bedrijf, kinderboek, product of logo? Geen probleem, bij ons kun je ook een karakter design laten maken of cartoons laten maken, klik op ik wil meer en ontdek

MEER

VRAAG

CONTACT

MAIL

APP

BEL

+31(0)6 25 172 696

VOLG

HQ