ILLUSTRATIE

De holbewoners wisten het al: de kracht van een tekening is oersterk. Dat is voor huisbewoners gelukkig niet anders. Een illustratie stelt je in staat om een onderwerp origineel, stijlvol, laagdrempelig en krachtig over te brengen. Wij maken illustraties voor kranten, tijdschriften, online media, bedrijven en organisaties. In iedere gewenste tekenstijl, haarfijn toegespitst op het gewenste doel én de doelgroep van de illustratie.

Waarom voor ons kiezen?
Wij illustreren voor meerdere Landelijke kranten
Altijd origineel en kleurrijk
Heel veel stijlen mogelijk
Altijd illustratief werk met betekenis
INFORMATIE

WAAROM

Een illustratie is veelzijdig en kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Het beeldt een beladen onderwerp op een luchtige manier af, maakt ingewikkeld beleid ineens begrijpelijk, of legt een belangrijk moment op een originele manier vast. Een illustratie is informatief, ondersteunend of amuserend en soms alles tegelijk. Daarmee bied je jouw lezer, kijker of doelgroep iets unieks. Iets unieks dat jouw verhaal sneller én krachtiger overbrengt dan woorden kunnen.

INTERESSE

KERN

Illustratie vormt de kern van The Unemployed Chefs studio. Onze studio werkt al jaren voor landelijke media en organisaties om nieuws of bijzondere gebeurtenissen treffend vast te leggen. We helpen bedrijven en organisaties hun boodschap sterk over te brengen door verhelderende infographics, hilarische strips of pakkende cartoons te creëren. Wij maken illustraties die grijpen en bijblijven, ook in de tijd van vluchtige clicks.

CONTACT
Illustratie pwc
Illustratie McDonalds star wars
Illustratie dpg media voetbal
Illustratie friss Japan

DIVERS

Bij TUC maken we illustraties die vermaken, ondersteunen en informeren. Dat klinkt breed en dat is het ook. Je kunt bij ons terecht voor Cartoons, Comic & Strip, Character Design, Infographics, Logo’s, 2D en 3D illustraties, Karikaturen en Animaties. Tekeningen van de hoogste kwaliteit, met een herkenbare stijl, gericht op jouw doelgroep. Of dit nu kritische krantlezers zijn of kinderen. Benieuwd naar ons werk? Bekijk het hieronder!

CONTACT

GRENZELOOS

The Unemployed Chefs werkten voor verschillende organisaties in binnen- en buitenland. Onze illustraties en animaties waren te zien op Times Square in New York, in Londen en in de Dubai Mall. Tegelijkertijd bieden we lokale bedrijven, media en overheden originele illustraties die hen helpen hun doelgroep beter te bereiken. Zo garanderen we iedere opdrachtgever illustraties van internationale kwaliteit, voor een scherpe prijs.

INFO
test1
test1
test1
test1

ILLUSTRATIES

Wil jij jouw doelgroep verrassen en een plaat bieden die hen bijblijft? De TUC’s gaan graag voor je aan de slag! Deel jouw (ruwe) ideeën en wij creëren een onderscheidend concept met een bijzonder gedetailleerde uitwerking die zich perfect leent voor online én offline gebruik. Vraag direct een offerte aan of neem vrijblijvend contact op en je weet direct wat wij voor je kunnen betekenen!

MAIL

ANDERS

Leuk die tekeningen, maar misschien wil je meer. Bewegende beelden in een flitsende animatie, een hilarische karikatuur of pakkende teksten… Wat het ook is, je vindt het in de creatieve gaarkeuken van The Unemployed Chefs. Kijk rond op onze website of neem even contact op om te ontdekken wat we je allemaal te bieden hebben!

MEER

VRAAG

CONTACT

MAIL

APP

BEL

+31(0)6 25 172 696

VOLG

HQ