Karikatuur laten maken

Welkom op de Karikatuur site van The Unemployed Chefs.  Wij zijn een design collectief bestaande uit illustratoren, filmers, animatoren, fotografen , tekstschrijvers en audiotechneuten. En je kunt bij ons een Karikatuur laten maken! Zeer treffende gelijkenis, hoge kwaliteit, 100% getekend. Met extra items zoals dromen, wensen, werk en hobby’s. Wij bereiden een kleurrijke positieve plaat met persoonlijke kenmerken. De mooiste karikatuur als cadeau voor je echtgenoot, collega of verre vriend. Wij hebben meerdere varianten en stijlen.  Ook leveren wij digitaal aan of geprint en ingelijst met op maat gesneden passe-partout. Meer zien?  Klik hier!

Onze voordelen
Altijd de hoogste kwaliteit
Reeds duizenden karikaturen gemaakt
In meerdere uitgewerkte stijlen mogelijk
Digitaal aangeleverd of geprint in lijst
informatie

Karikatuur

Wij bieden karikaturen aan in veel verschillende stijlen en technieken. Een karikatuur laten maken is bij ons zo aangevraagd. Op de site staan een aantal voorbeelden die wij maakten voor oa. Albert Heijn, Mars, Unilever en de NS. In de afgelopen jaren hebben wij duizenden karikaturen groot en klein aan opdrachtgevers in binnen-en buitenland geleverd. Verzenden via mail of ingelijst per koerier in Nederland en België. Of zelfs de wereld over via pakketservice. De gelijkenis staat bij ons voorop en dat wordt in Nederland en over de grens ook opgemerkt.. Altijd vriendelijke illustraties en nooit kwetsend dus leuk om te geven en te krijgen! Informeer naar meer stijlen en mogelijkheden!

informatie

Strip

Bij deze vorm van een karikatuur speel jezelf, een vriend, familielid of collega de hoofdrol in een eigen kleurrijk avontuur. Laat bijvoorbeeld een belangrijke levensgebeurtenis verenigen in een grappig stripverhaal. Je kan je eigen verhaal bedenken maar wij denken ook graag met je mee voor de perfect karikatuur/strip. Een uniek geschenk van hoge kwaliteit die met trots aan de muur gehangen zal worden!

informatie
karikatuur Qmusic kerstbus
karikatuur DPG Media columnist Buurman
karikatuur QMusic Aldi Christmas bus
karikatuur cartoon krant trump kim jung un

Hoe

Wij maken onze karikaturen op basis van foto’s. Graag ontvangen wij enkele (duidelijke) foto’s van de persoon of personen die vereeuwigd mogen worden. Na ontvangst en goedkeuring van de foto’s kunnen we de opdracht inplannen. Wanneer de karikatuur klaar is ontvang je van ons een sample die je kunt bekijken en is er nog ruimte om eventuele aanpassingen te doen. Na akkoord krijg je de karikatuur per post toegestuurd. Om de kwaliteit van verzenden te garanderen verzenden wij onze karikaturen aangetekend met de pakketservice. We streven ernaar om je karikatuur binnen 1,5 week na goedkeuring van de opdracht te leveren.  Spoed? Geef dit dan even van te voren aan, dan kijken wij naar de mogelijkheden.

informatie

Kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze karikaturen. Onze karikaturen zijn tot in de kleinste details uitgewerkt en om de beste kwaliteit te waarborgen worden de karikaturen hoogwaardig afgedrukt op A3-formaat (29 cm X 42 cm). Ook andere formaten vormen geen probleem. De karikaturen worden vervolgens opgestuurd en eventueel ingelijst (klik hier voor voorbeeld van de lijst) met een op maat gesneden passe-partout, je ontvangt je karikatuur geef klaar in huis of op kantoor!

informatie

weetjes

Je zoekt een karikatuur voor collega, man, baas echtgenoot of jezelf? Dit kan op basis een paar recente foto's. We bekijken deze en als ze aan onze maatstaf voldoen en we denken er een goed gelijkende plaat van te kunnen maken dan laten wij dat weten. Stuur naast de foto's ook een korte beschrijving over de persoon of personen. Waar is het voor? Een jubileum? Afscheid of als cadeau? EN dan een lijst met hobby's en wetenswaardigheden over de persoon. Houdt hij van skiën of is zij een echte wegpiraat? Ook logo van eventueel een bedrijf kan in de plaat worden verwerkt dus stuur die mee. Bekijk de mogelijkheden?

Een karikatuur is een getekende spotprent van een persoon of personen. Vaak om op ludieke wijze iemand te verbeelden, als bijvoorbeeld een grappig cadeau. Karikaturen werden vroeger al veel in kranten getekend om bestuurders , politici of andere bekende personen op de hak te nemen. Tegenwoordig wordt dit nog steeds gedaan, maar wordt het nu ook als komisch cadeau gemaakt. En omdat het leuk moet blijven zijn onze karikaturen altijd treffend maar in tegenstelling tot de echte spotprent nooit kwetsend. Leuk om te geven en om te krijgen! Vraag gerust informatie aan!

Een cartoon is een plaat die een bekend persoon kan bevatten die spottend wordt afgebeeld. Maar bij de cartoon is de actualiteit altijd de hoofdzaak. Het kan dus in een cartoon ook gaan over nieuwsfeiten of grote gebeurtenissen zonder dat er een persoon aan te pas komt. Een karikatuur daarentegen draait juist om de persoon. Een spottende of verdraaide versie van de werkelijkheid, maar natuurlijk wel herkenbaar in beeld gebracht.

Gemiddeld is de levertijd van 1 illustratie dus met 1 hoofd na ontvangst van jouw foto's is ongeveer een week. Je krijgt in die tussentijd een sample te zien van de uiteindelijke karikatuur. Kunt hier als het nodig is nog een keer op schieten en na de laatste aanpassing wordt de plaat dan afgedrukt. Want print is bij ons altijd inbegrepen. Op A-3 formaat en optioneel in lijst met op maat gesneden passe-partout . Bekijk hier lijst lijst voorbeeld

prijs

Bij het laten maken van een karikatuur komen verschillende aspecten kijken waardoor het onmogelijk is om een vaste prijs op te geven. Zo is de prijs bijvoorbeeld afhankelijk van de gewenste items en het type. Ook maken wij veel groepsportretten en hebben mensen specifieke wensen qua bijvoorbeeld grootte van de plaat. Deze als print of veelvuldige afdruk. Laat ons jouw wensen weten en dan krijg jij ene prijs op maat.

informatie

collectief

The Unemployed Chefs is een design collectief die actief is op verschillende vlakken. Zo maken wij illustratie designs. Creëren wij 2D en 3D animatie clips. Illustreren wij voor kranten en web en maken wij commercials en concepten voor bedrijven en merken. Bekijk onze introductie pagina en kom meer over ons te weten. Of contact ons op alle mogelijke manieren voor meer info. We spreken je snel!

introductie

vraag

Contact

Mail

App

bel

+31(0)6 25 172 696

volg

hq