Image module

Chef du Fotographique

Rick de Visser

SKILLS

Fotografie / fotobewerker / planner / organisator van evenementen

TOOLS ‘N PROGRAMS

Canon  / Macbook PRO / Lightroom / Photoshop / Creative Cloud

OVER DEZE CHEF

Ik ben in 1983 geboren in het mooie Deventer. Nooit wetende wat ik wilde ‘worden’ ben ik op mijn 18e de commercie ingerold. Na bijna 10 jaar verschillende commerciële functies te hebben bekleed was ik het zat en ben ik op zoek gegaan naar activiteiten die ik leuk vond om te doen. Ik ontdekte in 2013 mijn passie voor fotografie en trok al in 2015 de stoute schoenen aan en heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Mijn focus ligt met name op evenementen- en bedrijfsfotografie. Denk aan beurzen, bruiloften, festivals, concerten, bedrijfsfeesten en -reportages en portretten. Naast mijn werk als fotograaf ben ik ook actief in de muziekbranche als freelance organisator/promotor voor enkele uren per week.

terug
meer chefs